Szeláví! fesztivál a Danu Kempingben, Dömösön

Idén május 31. és június 2. között a Danu Kemping területén és közvetlen szomszédságában, a Duna partján kerül megrendezésre a 4. Szeláví! Fesztivál. A színpadépítési és egyéb munkálatok május 29-én kezdődnek.

A kényelmes és nyugodt időtöltés érdekében ezidő alatt a Danu Kempinget csak a fesztivál látogatói, szervezői és fellépői használhatják, kempingezésre csak érvényes fesztivál- és kempingbérlettel van lehetőség, ezeket itt tudjátok beszerezni.

Gyertek és töltsünk együtt néhány napot a természet közvetlen közelségében, tanuljunk a környezetünkről, evezzünk, vagy kiránduljunk nagyokat… Este pedig hallgassunk jobbnál-jobb koncerteket és táncoljunk a szabad ég alatt, üldögéljünk közösen a tábortűznél, miközben kigyúlnak az első, nyári csillagok. Kell ennél több? Szeláví!

A teljes zenei programot megtaláljátok a https://szelavifesztival.hu oldalon.

szeláví fesztivál Danu

De a Szeláví! nem csak a koncertekről szól. Megannyi fenntarthatósággal kapcsolatos workshoppal is készülünk és kirándulásokon, kenu-túrákon is részt lehet venni a fesztivál keretein belül. Zöld programjaink között biztosan megtaláljátok majd a Felelős Gasztrohős csapatát, a Jane Goodall Intézet kitelepülését, a Túra Veled munkatársait, de velünk tart a Pilisi Parkerdő és a Vadvirág Teaház csapata is.

Reméljük, hogy Ti is olyan izgatottak vagytok, mint mi. Már alig várjuk, hogy felfedezzük a Dunakanyar legszebb pontjait és együtt köszöntsük a nyár első napsugarait.

IV. Szeláví! Fesztivál 🌳

📅 2024. 05. 31. – 06. 02.